COMPANIES DON'T DO BUSINESS PEOPLE DO


Er jeres virksomhed interesseret i at få skabt de rigtige forbindelser på hi[11]? 56% af de besøgende i 2009, fandt nye leverandører på messen.


Subsuppliers er det levende bevis på, at mange store danske industrivirksomheder nok outsourcer, men ikke nødvendigvis til udlandet. De er fuldt bevidste om, at der er virkelig dygtige underleverandører i Danmark – og de holder sig orienteret om dem på hi[11].
 

Internettet har ændret måden vi holder os opdateret, og måden vi kommunikerer på. Men interviews bekræfter tendensen til, at stadig flere interesserer sig for løsninger frem for nøglefærdige produkter.

For underleverandørerne bliver den personlige og tillidsskabende dialog afgørende. På hi[11] ved du aldrig, hvilke nye bekendtskaber du gør dig - men det er sikkert og vist, at forreningsforbindelser skabes, hvor mennesker mødes.


hi[11] Subsuppliers er Danmarks største samlede underleverandørmesse. Den arrangeres i samarbejde med Dansk ErhvervsFremme DEF, DS Håndværk & Industri, Metal- og Maskinindustrien, Plastindustrien i Danmark og Væksthusene.


Reserver din stand nu - ring til hi[11] teamet på 9926 9926
Produktgrupper
• Produkter og delkomponenter
• Råvarer og halvfabrikata
• Jern, metaller, plast m.v.
• Produktion og bearbejdning
• Tilbehør og værktøj


På tværs af delmesserne vil hi[11] præsentere Wind Power - en ny platform for vindmølleindustrien.

 

Udstil på hi[11]

Kontakt hi[11] teamet
Bliv udstiller
hi[11] 6. - 9. sept 2011

Om hi[11]

Facts
Åbningstider
Mød en gæst