MAKE THE CONNECTION

Welding+Cutting udstiller hvert 4. år, og det bliver et glædeligt gensyn på hi[11]


Udstillingsområdet vil udover et stærkt udstillerfelt, byde på gode rammer til networking og sociale indslag, hvilket erfaringsgmæssigt vil tiltrække og fastholde gæster. I hi[11]s udgave af Svejsecaféen i hal D, kan du møde og opleve de to ildsjæle, der med stor sandsynlighed gør Danmark til den blot fjerde luftfartsnation i løbet af juni måned 2011. Peter Madsen og Kristian von Bengtsons rumraket vil være udstillet på området, og på alle messedage kan du kl. 11, 13 og 15 høre de to raketbyggere fortælle om deres idéer og tanker bag projektet. Læs mere i pressemeddelelsen her.


Welding+Cutting arrangeres i samarbejde med SBK - Svejsebrancheklubben.

Du kan også blive en del af Welding+Cutting. Reserver din stand nu - ring til hi[11] teamet på 9926 9926.
 

Udtalelser fra udstillere på hi[11]:

"På hi[11]mødes hele branchen i et professionelt forum med optimale muligheder for at præsentere produktnyheder og networke på tværs af de forskellige sektorer på messen. Jeg ser frem til gensynet med kunder og kolleger fra branchen – og i høj grad til at møde nye kontakter."
Steen Bergstrøm, Sales Director, Kemppi


"hi[11] er branchens vigtigste mødested. Det er her, vi møder mange af vores kunder ansigt til ansigt og kommer i dialog med nye, potentielle kontakter. Samtidig er det en stor styrke ved messen, at der fokuseres på oplevelser og inspiration for de besøgende."
Niels Kragh, Sales Director, Air Liquide

 

"Vi har valgt at udstille på hi[11] da svejsning er et af fokusområderne, og vi ønsker at vise nyeste teknologi indenfor området, samt udnytte de synergier, der opstår, når forskellige brancher mødes i det samme forum."
Maibritt Bjerring-Hansen, Marketing Manager, Migatronic


 

 

Produktgrupper

  • Skæremaskiner og -værktøjer

  • Skæreteknologier

  • Svejsemaskiner og -værktøjer

  • Svejseteknologier

  • Sensorer

  • Strømkilder

På tværs af delmesserne vil hi[11] præsentere Wind Power - en ny platform for vindmølleindustrien.

 

Udstil på hi[11]

Kontakt hi[11] teamet
Bliv udstiller
hi[11] 6. - 9. sept 2011

Om hi[11]

Facts
Åbningstider
Mød en gæst