Udtalelser


Anders Rebsdorf, Director, Envision Energy (Denmark)

Envision’s Innovations center blev etableret i Silkeborg i Danmark, fordi der i Danmark findes en unik base af viden på vindmølleområdet. Dette gør det muligt at skabe nye produkter som hurtigt bliver modne, og som innovationsmæssigt bygger videre på mange års erfaring.

På hi Wind Power forventer jeg at blive udfordret og forfrisket både teknisk og i mit netværk.

 
 

Jan Hylleberg, Adm. direktør, Vindmølleindustrien

Danmark er og skal også i fremtiden være det førende kompetencecenter for vindenergi. Vi er foran på teknologiudvikling, og det er en position, vi skal arbejde målrettet på at fastholde. Vores danske vindklynge er helt unik, da vi på et meget lille geografisk område har hele værdikæden repræsenteret og et stærkt netværk med aktivt samarbejdende virksomheder. Vores håb er, at MCH kan bidrage til at tiltrække flere udenlandske virksomheder, så den danske vindklynge hele tiden forstærkes og får nye input.
Mads-Ole Astrupgaard, CEO, Fritz Schur Technical Group

Med Danmark som verdens førende nation på vindenergi, beskæftiger denne industri mange mennesker. Derfor er det naturligt, at der på Danmarks største industrimesse, også er fokus på dette område. Som leverandør til vindmølleindustrien, glæder vi os over, at MCH har dedikeret energi til at fremhæve vind som tema på dette års hi-messe. Ud over at skabe interesse fra vores egne, hjemlige spillere på markedet, kan det også gøre hi[11] interessant på den internationale bane.