Automation - hal E, G & M

Besøg Automation på hi[11] og se alt inden for fremtidens robotløsninger. Automation er en af messens stærkeste og mest etablerede delmesser og vil naturligvis være leveringsdygtig på vidensstærke fokusområder samt en stærk udstilling med mange oplevelser.


► Se halplan for hal M samt hal E & G.

Nyt koncept med fokus på robot og automation (stand G5722)

Et nyt og fælles standkoncept ser dagens lys, når Innovationsnetværket RoboCluster og Dansk Robot Netværk – DIRA udstiller på hi[11]. Messens besøgende inviteres på en spændende rejse gennem det innovative danske robotmiljø - lige fra videninstitutionernes banebrydende forskning og udvikling til virksomhedernes kommercielle produkter og løsninger. Oplev et rigt udsnit af state-of-the-art-robotteknologi og mød Danmarks førende videnkompentencer på området - fra såvel virksomheder som universiteter, GTS-institutter og uddannelsesinstitutioner. Oplev bl.a. fremtidens robotteknologiske laserskæringsteknologi under udvikling af forskere fra Aalborg Universitet. 

Se og afprøv fodboldkanonen Ball Training Machine (stand M9414)

På hi[11] præsenteres fodboldkanonen Ball Training Machine, som er et revolutionerende træningsredskab inden for fodboldverdenen. Maskinen er produceret af Nordland Automatic A/S og bliver brugt til træning af både markspillere og målmænd i flere europæiske topklubber, som fx Hamborg, Borussia Dortmund og Liverpool.
 

Maskinen kan ses på stand M9414, hal M. Her har du mulighed for at indkode 5 skudplaceringer i maskinen og se, om “du” kan score mål. Den, der scorer flest mål, vinder en præmie, som udtrækkes hver dag både formiddag og eftermiddag.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere info, er du velkommen til at kontakte os.

For besøgende

Åbningstider
Udstillerliste
Wind Power - udstillerliste
Halplaner
Online udstillerkatalog
Udstillernyheder - hi MARKS
Restaurantguide

For udstillere

Advarsel mod Fair Guide/Expo-Guide
hi MARKS

Udstillerhåndbog
Delmesser
Downloadcenter
Bliv udstiller

Presse

Billedgalleri 2011
Praktisk info
Akkreditering
Udstillernes pressemeddelelser
Nyheder fra hi[11]
Kontakt presseafdelingen

Om hi[11]

Fakta om hi[11]
Samarbejdspartnere
Kontakt Team hi[11]