Innovation - hal K

På delmessen Innovation rettes blikket mod den innovative danske industris bestræbelser på og evner til at skabe nyt - en forudsætning for den fortsatte udvikling af Danmark.


På delmessen Innovation kan du få fremtiden indenfor rækkevidde. Her er masser af inspiration og ny viden at få. Besøg MatchZone på Opfinder- og Innonvationstorvet - og se nogle af de mange nye opfindelser, der er i støbeskeen i Danmark. På Opfinder- og Innovationstorvet kan du også møde de nominerede i Opfinder- og Idékonkurrencen 2011 samt få en snak med en af Væksthusenes konsulenter.

Se halplan for hal K.
 


House of Innovation

Gå på opdagelse i et spændende og anderledes hus i hal K, hvor du på nært hold kan se udstillernes produkter og komponenter. “House of Innovation” er udstyret med trådløst internet og en iWall – begge dele til fri afbenyttelse – hvilket gør huset oplagt at bruge til kortere møder i anderledes omgivelser, og små pauser, hvor du kan holde dig opdateret. “House of Innovation” er frit tilgængeligt for alle – både udstillere og besøgende, og lokalerne skal ikke bookes på forhånd.

 

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere info, er du velkommen til at kontakte os.

For besøgende

Åbningstider
Udstillerliste
Wind Power - udstillerliste
Halplaner
Online udstillerkatalog
Udstillernyheder - hi MARKS
Restaurantguide

For udstillere

Advarsel mod Fair Guide/Expo-Guide
hi MARKS

Udstillerhåndbog
Delmesser
Downloadcenter
Bliv udstiller

Presse

Billedgalleri 2011
Praktisk info
Akkreditering
Udstillernes pressemeddelelser
Nyheder fra hi[11]
Kontakt presseafdelingen

Om hi[11]

Fakta om hi[11]
Samarbejdspartnere
Kontakt Team hi[11]