Logistics - hal C

På Logistics er det personlige møde omdrejningspunkt for udbydere og brugere af produkter og løsninger inden for logistik, lager og transport. Delmessen præsenterer ikke blot en lang række spændende enkeltprodukter og -ydelser, men skaber konkret sammenhæng mellem dem.
 

Se halplan for hal C

Business Mobility og inspiration til din logistik

På hi[11] præsenteres to temaer inden for logistik, nemlig Business Mobility og Få inspiration til din logistik. De 2 temaer fortæller på hver sin vis om udvikling og muligheder gennem praktiske cases, præsenteret på korte indlæg af typisk 10-15 minutters varighed. Hver case vil være efterfulgt af en spørgerunde og mulighed for dialog med indlægsholderen. Læs mere...

Læg vejen forbi FLAM street og oplev ægte Skagenstemning

I samarbejde med FLAM medlemmerne Wica System ApS, Bito Lagerteknik A/S og Constructor A/S opbygges i hal C et caféområde med små røde huse og tilhørende borde & bænke i vaskeægte Skagenstil. På området vil der dagligt på messen kl. 11.00 og 14.00 være fiskeauktion fra en fiskekutter. Caféen byder på fiskefrikadeller med løgkompot og fiskeburger, eller en kop kaffe med kage, som kan nydes i den helt specielle og hyggelige "Skagens-atmosfære".

Besøg brancheforeningen IFAGs fællesstand

Brancheforeningen IFAG (Foreningen af Importører og Forhandlere af Gaffetruck i Danmark) udstiller på hi[11] med en fællesstand. Her er otte af foreningens medlemmer repræsenteret med salgs- og servicemedarbejdere, som er klar til at fortælle dig om alle de tekniske forbedringer m.m., der er sket på truck markedet. På stand C2772 vil du kunne se enkelte af de otte virksomheders ypperste produkter, som alle repræsenterer det sidste nye på området. 


IFAG har etableret en fællescafé for de 8 virksomheder. Her kan du over en kop kaffe eller en fadøl træffe virksomhederne og få en snak om, hvordan den interne logistik i din virksomhed kan effektiviseres.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere info, er du velkommen til at kontakte os.

For besøgende

Åbningstider
Udstillerliste
Wind Power - udstillerliste
Halplaner
Online udstillerkatalog
Udstillernyheder - hi MARKS
Restaurantguide

For udstillere

Advarsel mod Fair Guide/Expo-Guide
hi MARKS

Udstillerhåndbog
Delmesser
Downloadcenter
Bliv udstiller

Presse

Billedgalleri 2011
Praktisk info
Akkreditering
Udstillernes pressemeddelelser
Nyheder fra hi[11]
Kontakt presseafdelingen

Om hi[11]

Fakta om hi[11]
Samarbejdspartnere
Kontakt Team hi[11]