Welding + Cutting - hal D

Delmessen Welding + Cutting arrangeres hvert 4. år, og det bliver et glædeligt gensyn på hi[11]

Udstillingsområdet vil, udover et stærkt udstillerfelt, byde på gode rammer til networking og sociale indslag. I hi[11]s udgave af Svejsecaféen i hal D kan du møde og opleve de to raketbyggere, Peter Madsen og Kristian von Bengtson. De to ildsjæle sendte den 3. juni i år deres hjemmebyggede rumraket op i et forsøg på at gøre Danmark til den blot fjerde luftfartsnation. Opsendelsen lykkedes og raketten vil være udstillet på området. På alle messedage kan du kl. 11.00, 13.00 og 15.00 høre de to raketbyggere fortælle om deres idéer og tanker bag projektet.

Svejsecaféen og engagementet med raketbyggerne arrangereres i samarbejde med Air Liquide Danmark A/S, Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S, Løwener A/S, AGA A/S, A/S ESAB og Kemppi A/S.
 

Innovationsområde i hal D

Hal D byder yderligere på et innovationsområde, hvor AluCluster vil have fokus på fremtiden indenfor svejsning og skæring og blandt andet vise en masse forskellige eksempler på kreative og innovative svejseløsninger i aluminium. Der vil blandt andet blive vist en stribe forskellige svejste aluminiumskomponenter til vindindustrien, heriblandt døre, karme, trapper, dæk osv. Svejste aluminiumskonstruktioner til Offshore vil ligeledes være repræsenteret med forskellige repons, trappeløsninger og en helt ny pantenteret svingkran, vil ligeledes være at finde på området. Derudover viser AluCluster en stribe spændende eksempler på svejsemuligheder med teknikken "friction stir welding" som er på voldsom fremmarch.

 

På Welding + Cutting kan du finde flg. produktgrupper:

• Skæremaskiner og -værktøjer

• Skæreteknologier

• Svejsemaskiner og -værktøjer

• Svejseteknologier

• Sensorer

• Strømkilder

Se halplan for hal D.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere info, er du velkommen til at kontakte os.

For besøgende

Åbningstider
Udstillerliste
Wind Power - udstillerliste
Halplaner
Online udstillerkatalog
Udstillernyheder - hi MARKS
Restaurantguide

For udstillere

Advarsel mod Fair Guide/Expo-Guide
hi MARKS

Udstillerhåndbog
Delmesser
Downloadcenter
Bliv udstiller

Presse

Billedgalleri 2011
Praktisk info
Akkreditering
Udstillernes pressemeddelelser
Nyheder fra hi[11]
Kontakt presseafdelingen

Om hi[11]

Fakta om hi[11]
Samarbejdspartnere
Kontakt Team hi[11]