Business mobility og inspiration til din logistik - hal C

På hi[11] præsenteres to temaer inden for logistik, nemlig Business Mobility og Få inspiration til din logistik. De 2 temaer fortæller på hver sin vis om udvikling og muligheder gennem praktiske cases, præsenteret på korte indlæg af typisk 10-15 minutters varighed. Hver case vil være efterfulgt af en spørgerunde og mulighed for dialog med indlægsholderen.

Business mobility er med indførelsen af intelligente telefoner, bærbare PCer, Ipads etc. blevet muligt at være i direkte kontakt med virksomhedens centrale eller cloud baseret ERP system. Sælgeren kan på stedet afgøre om varen er til rådighed og afgive ordren og samtidig få besked om, hvornår varen leveres til kunden – i praksis er den allerede ved at blive pakket og afsendt.

På temaet ”Få inspiration til din logistik” præsenteres en række cases, der sætter fokus på konkrete løsninger og nogle af de værktøjer, som indgår i løsningerne. Herunder bl.a. anvendelsen af 2-dimensionale stregkoder og RFID tags.

De respektive cases bliver præsenteret i Speaker's Corner mellem stand C2742 og C2744, se halplan.

Program og deltagende virksomheder vil snarest blive tilføjet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte John Jensen, MCH på telefon 99926 9938 eller Arne Rask, Logisys på mobil 4032 3130.

Personligt adgangskort

Print dit personlige adgangskort i dag - og spar tid ved indgangen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på hi[11].

For besøgende

Åbningstider
Udstillerliste
Wind Power - udstillerliste
Halplaner
Online udstillerkatalog
Udstillernyheder - hi MARKS
Restaurantguide

For udstillere

Advarsel mod Fair Guide/Expo-Guide
hi MARKS

Udstillerhåndbog
Delmesser
Downloadcenter
Bliv udstiller

Presse

Praktisk info
Akkreditering
Udstillernes pressemeddelelser
Nyheder fra hi[11]
Kontakt presseafdelingen

Om hi[11]

Fakta om hi[11]
Samarbejdspartnere
Kontakt Team hi[11]