House of Innovation samler industrien

I House of Innovation på hi11 kan besøgende komme helt tæt på flere forskellige udstillere og udforske materialer og teknologier på en "legeplads" for industrien.

9. september 2011 | Af Hanne Damgaard Mogensen Print   Send artikel64 forskellige produkter er samlet til fremvisning i hi11s House of Innovation under messen. Bredden i produkterne er stor - der kan findes alt fra en øjenskyller og 3D-printede produkter til maling, der ikke kan tørre og en bikini lavet i vand-opløseligt materiale.


Samtlige af hi11s udstillere har haft mulighed for at få gratis ekstra eksponering af produkter i House of Innovation, og det har 34 takket ja til blandt dem er firmaet Futation.


- Det er en legeplads for designere og ingeniører, siger Erik Haastrup Müller fra Futation, som giver tre daglige oplæg i huset.


- Formålet er, at inspirere virksomheder, til nye ideer ud fra de produkter og teknologier, der allerede eksisterer i forvejen. Hvordan skal man for eksempel finde på at lave noget med vandopløseligt plastik, hvis man slet ikke ved det eksisterer, forklarer Erik Haastrup Müller.


Huset, som produkterne er samlet i, var også i brug under den seneste messe i MCH Messecenter Herning – nemlig Formland. Under dén messe hed huset "House of Happiness" og den titel kunne, ifølge en af de besøgende, også have været passende under denne messe:


- Jeg har brugt en halv time her inde nu og synes, det er utrolig inspirerende. Dét, at produkterne er stillet op i et hus, bevirker, at der bliver en hyggelig atmosfære og at jeg har lyst til at sætte mig ned og se nærmere på nogle produkter i længere tid, sagde Jan Hansen, som besøgte hi11 torsdag.
 


For besøgende

Åbningstider
Udstillerliste
Wind Power - udstillerliste
Halplaner
Online udstillerkatalog
Udstillernyheder - hi MARKS
Restaurantguide

For udstillere

Advarsel mod Fair Guide/Expo-Guide
hi MARKS

Udstillerhåndbog
Delmesser
Downloadcenter
Bliv udstiller

Presse

Billedgalleri 2011
Praktisk info
Akkreditering
Udstillernes pressemeddelelser
Nyheder fra hi[11]
Kontakt presseafdelingen

Om hi[11]

Fakta om hi[11]
Samarbejdspartnere
Kontakt Team hi[11]